Használt autó garancia

Minden nálunk vásárolt autóra, amely a vásárlás pillanatában fiatalabb 10 évnél és 200.000km-nél kevesebbet futott, garancia szolgáltatás köthető.

HASZNÁLT AUTÓ GARANCIA

Minden nálunk vásárolt autóra, amely a vásárlás pillanatában fiatalabb 10 évnél és 200.000km-nél kevesebbet futott garancia szolgáltatás köthető, amely egy biztosítás alapú termék.

12 vagy 24 hónap időtartam alatt a bekövetkezett meghibásodások javítási költségét a biztosító megtéríti (a biztosító szerződéses feltételei szerint). Részletekről érdeklődjön kollegáinknál. Partner cégünk a CarGarantie Biztosító magyarországi fióktelepe.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A CARGARANTIE SZOLGÁLTATÁSRÓL

A garancia a vásárlók számára már régóta az alapszolgáltatáshoz tartozik. Az ügyfél manapság átfogó szolgáltatást és biztonságot vár el. Emellett a garancia többé nemcsak biztosítékot jelent a nem várt javítási költségekkel szemben, hanem egyúttal fontos eszköz is, amely a vásárlóit hosszú időre az Ön autókereskedéséhez köti.

Európa egyik – több, mint 45 éves tapasztalattal rendelkező – vezető garancia szakértőjeként teljes elkötelezettségünkkel partnereink sikerét szolgáljuk. Így Európa-szerte több, mint 40 gyártó/importőr, valamint 23 000 kiváló minősítésű autókereskedés bízik szakértelmünkben.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

MIÉRT A FLEXI CAR?

A lehető legjobb áron vesszük meg gépjárművét, ha pedig tőlünk vásárolná új autóját, akkor beszámoljuk annak árába.

Autó felvásárlás részletek

Válasszon hetente megújuló magas minőségű és ellenőrzött használt autó kínálatunkból, melyeket több ponton ellenőrzött lista alapján vásárolunk.

tekintse meg autókínálatunkat

Finanszírozásra van szüksége? Piacvezető pénzintézetek segítségével segítünk a kiválasztott autója finanszírozásában.

Finanszírozás részletei

RÓLUNK MONDTÁK